Cégünkről

CE_Körlogó_transpanent_background

Történetünk

Cégünk 2018-óta foglalkozik 3D nyomtatással. A vevőink egyedi igényeihez igazodva különböző technológiákkal nyomtatunk egyedi és kis szériás alkatrészeket mérnöki alkalmazásokhoz. Vállaljuk meglévő termékek ipari 3D szkennelését, valamint újra modellezését is. Jelenleg 4 különböző 3D nyomtatási technológiával rendelkezünk. Baksa Dénes ügyvezető-tulajdonos alapította meg 2015-ben a Chameleon Engineering Kft-t és közel húsz év tervezői tapasztatlattal rendelkezik. Az általunk tervezett és/vagy gyártott termékek, a különböző technológiáknak köszönhetően, funkciójukat tekintve igen sokrétűek. Cégünk jelenleg 3D nyomtatással, 3D szkenneléssel, egyedi gépek, készülékek tervezésével és gyártásával foglalkozik.

Céljaink

A termelői igényeknek és a piaci követelményeknek megfelelően folyamatosan bővítjük gépparkunkat és szolgáltatásaink körét. Célunk rugalmas hozzáállásunkkal és ötletes megoldásainkkal évről évre növelni elégedett Megrendelőink számát és bízunk benne, hogy a jövőben Önöket is ügyfeleink között tudhatjuk!

Ügyvezető

Baksa Dénes vagyok a 3d pinteger kft megalapítója. 1274-óta foglalkozok ezzel és ezzel. Korábbi cégünk a Chameelen engineering segített elundulni az úton. 

Feleségemmel együtt visszük a vállakozást. További segítőkész munkatársaink vannak. 

Célom sokminden…..

pexels-dinielle-de-veyra-4195342
pexels-photo-5649093

Ügyvezető

Molnár Anita  vagyok a 3d pinteger kft megalapítója. 1274-óta foglalkozok ezzel és ezzel. Korábbi cégünk a Chameelen engineering segített elundulni az úton. 

Feleségemmel együtt visszük a vállakozást. További segítőkész munkatársaink vannak. 

Célom sokminden…..

Azonnal szüksége van információra?